Corona Protocol

6 november 2021
door Bertus Menkveld

Maatregelen per 6 november 2021

Beste leden van Pax  en bezoekers van sportpark het Elderink,

 

Afgelopen dinsdag heeft het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd en daarin worden ook de amateur buitensportverenigingen nadrukkelijk betrokken. Vandaar dat wij als bestuur de volgende richtlijnen hebben opgesteld:


Alle sporters en publiek vanaf 18 jaar moeten bij het betreden van onze kantine, op het terras, de kleedkamers, de toiletten of de bestuurskamer een Corona Toegangs Bewijs (CTB) tonen. 

Vrijwilligers en mensen die functioneel aanwezig moeten zijn hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, scheidsrechters en alle vrijwilligers. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten op een binnen(sport)locatie wel een CTB tonen.

Alle regels gelden voor onze eigen leden en voor onze bezoekers. Wij vragen iedereen deze regels in acht te nemen. Spelers zonder CTB raden wij aan reeds thuis om te kleden.

Tot slot

Een ieder is zelf verantwoordelijk voor het opvolgen van de regels. Wij conformeren ons aan de regels zoals het NOC/NSF die heeft opgesteld, hier is ook veel toelichting te vinden.

https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-en-sport-veelgestelde-vragen

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur


Deel dit nieuwsbericht via