Daar is tie dan... onze nieuwe website!

30 november 2018
door Leon Franken

Na maanden van achter de tekentafel zitten en middels technische code alle eindjes aan elkaar te hebben geknoopt, is dan (eindelijk) onze nieuwe website online! Met o.a. een automatische koppeling naar de KNVB (voor programma, uitslagen en standen), ondersteuning voor mobiele telefoons en tablets en een heuze Mijn Pax-omgeving.

Eind 2017 werd de knoop doorgehakt om een nieuwe website te gaan bouwen. De vorige was verouderd en bood eveneens nog geen ondersteuning voor de mobiele telefoon (en/of tablet).

Met de nieuwe website zijn we weer helemaal bij qua techniek, zo ook wat betreft de geautomatiseerde koppeling met de KNVB. Via Sportlink lezen we direct wedstrijden, uitslagen en standen in. Deze data is dus real-time, gelijk aan Voetbal.nl!

Daarnaast is de website nu ook responsive. In een tijd als deze een "must", alleen had onze vorige website dit nog niet. Nu zijn we ook op dat vlak weer helemaal bij.

En dan moeten we ook de Mijn-omgeving niet vergeten. Je kan de nieuwe website namelijk een beetje personaliseren. Selecteer via het teams-menu jou team als "Mijn Pax" en zie direct op de homepage de actuele situatie. Super handig toch!

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij! Happy surfing...
Deel dit nieuwsbericht via