Een mooi weekend voor Pax

13 mei 2019
door Bertus Menkveld

Een mooi weekend voor Pax

Ondanks dat  de dames van Pax de derby tegen de Keijenburgse Dames 1 verloren was het toch een mooi weekend voor Pax.
Om de een of andere redenen lukt het onze dames niet om een competitiewedstrijd in de Keijenburg te winnen. Er is echter nog niets verloren. Ondanks deze nederlaag staat Pax Vr.1 nog steeds bovenaan; 4 punten voorsprong en een wedstrijd meer gespeeld.

De hoogste seniorenelftallen deden het meer dan uitstekend. Pax 3 versloeg de "koploper" Reunie 2  in Borculo met 1-3; een puike prestatie van dit elftal.
Pax2 kwam terug uit Lichtenvoorde met een overwinning en staat met nog 2 wedstrijden voor de boeg op een keurige 5
e
plaats.

Om 14:00 uur begon Pax1 aan de wedstrijd tegen VDZ (Arnhem). Deze ploeg had tot aan de wedstrijd nog een kleine kans op het kampioenschap. Pax speelde lange tijd de strijd om de nacompetitie te ontlopen. Het verschil op de ranglijst was niet terug te vinden op het veld deze 12
e
mei.
Pax1 won verdiend met 2-1 deze wedstrijd. Na een 1-1 ruststand met een doelpunt van Roy Wolsheumer schoot Teun Stortelder in de 2
e helft Pax, met vele jonge spelers in de gelederen,  naar een verdiende overwinning.
Het kan snel verkeren: enkele weken geleden werd er alleen nog maar naar onderen gekeken en door de uitslagen van het afgelopen weekend en de derde opeenvolgende overwinning van Pax is er zelfs nog kans om de laatste periode winnend af te sluiten en zodoende mee te mogen doen aan de nacompetitie. Maar dan..... voor promotie! 
Zondag speelt Pax opnieuw op het Elderink, nu tegen VVO. 
Kom allemaal naar het mooie sportpark om de jongens aan te moedigen, zij verdienen jullie steun en aanmoedigingen!

Deel dit nieuwsbericht via