Janssen van Dijke Fysiotherapeuten i.s.m. Pax

29 mei 2021
door Hannie Zweverink

De trainingen zijn weer begonnen, leuk, maar wees alert op overbelastingsklachten en sportblessures. Pax werkt samen met Janssen van Dijke Fysiotherapeuten in Hengelo en Zelhem.

Na een lange periode zonder competitie zijn inmiddels de meeste teams weer aan het trainen/spelen. Daar hebben we natuurlijk met ons allen lang op gewacht. Houdt er rekening mee dat je lichaam een hele lange periode niet sport specifiek belast is, wat inhoudt dat je spieren, banden en gewrichten weer moeten wennen aan bepaalde bewegingen, zoals schieten, sprinten en duels. Dit kan ervoor zorgen dat je klachten krijgt. Wees hier alert op en vraag op tijd advies van de fysiotherapeut.

-            De fysiotherapeut kan jou helpen met advies over wat wel en niet verstandig is om te doen in je training zodat jij verantwoord kan blijven trainen.

-            Ben jij iemand die blessure gevoelig is, trek dan op tijd aan de bel als je merkt dat er klachten gaan optreden, de fysiotherapeut kan samen met jou kijken of het verstandig is om extra oefeningen te doen om de kans op blessures te verminderen.

-            Ben jij veel gegroeid in de afgelopen maanden en/of heb je last van groeipijnen, vraag advies bij de fysiotherapeut hoe jij het beste kan omgaan met jouw klachten en wat je er zelf aan kan doen.

Janssen van Dijke heeft veel gespecialiseerde fysiotherapeuten, waaronder sportfysiotherapeuten, waardoor je met elke klacht bij Janssen van Dijke terecht kan en je door de juiste specialist geholpen kan worden om zo snel mogelijk weer klachtenvrij op het veld te staan.

De fysiotherapeuten van Janssen van Dijke helpen je graag!

Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met  tel: 0314 625 150 of mailen naar administratie@janssenvandijke.nl. Voor meer informatie over Janssen van Dijke Fysiotherapeuten kijk op www.janssenvandijke.nl.  


Deel dit nieuwsbericht via