jeugdtoernooi 3 april

6 april 2021
door Bertus Menkveld

3 april jl. hebben studenten van het Graafschap College Sort en Bewegen uit Doetinchem een toernooi georganiseerd voor Jo13, Jo12 en Jo11 ( gemixt ) voor onze club Pax.

Zij kregen de opdracht vanuit hun school om als examen dit te organiseren. Alle voetballers die zich hadden aangemeld waren aanwezig en hebben een leuke sportieve middag gehad. De trainers hebben het hele toernooi hun eigen team gecoacht en lekker gemotiveerd. De studenten hadden ook nog een lekkere lunch geregeld en zo was de dag compleet.

 

"Gaetan Punte: Dag allemaal, mijn examen is geweldig gelopen. Ik ben erg blij dat ik het examen bij de voetbalclub Pax hebt gehouden. Ik vond de samenwerking samen met de mensen erg fijn. Wij 3en zijn ook met een mooi resultaat geslaagd. De dag verliep vlekkeloos. Ik wil graag alle deelnemers, trainers en de mensen die er voor ons waren O.A. Monique Bruil ontzettend erg bedanken voor deze geweldige dag. Nu op naar mijn volgende examen.

Groetjes Gaetan Punte, Graafschap college, sport en beweging coordinator".

 

"Tristan Punte: Bij deze vertel ik een stukje hoe leuk ik het heb gehad op zaterdag 3 april bij Pax Hengelo. Super mooi om te zien hoe je de kinderen kan vermaken met een potje voetbal. Ik heb veel mooie dingen gezien, dingen zoals sportiviteit, goede inzet en prachtige goals. Bij deze wil ik de trainers en onze contactpersoon (Monique Bruil) super erg bedanken.
Groetjes Tristan Punten, Graafschap college, sport en beweging coordinator".
 


Marvin Rutzerveld: Wat een leuke dag was het, de kinderen waren erg enthousiast en het was mooi om te zien hoe de talenten van Pax lekker aan het voetballen waren. De voetballers deden goed mee en luisterde goed naar ons en de trainers. Ook zag ik mooie goals en passen. Ik wil alle trainers bedanken, Maar vooral Monique Bruil voor alle contactmomenten en wat zij voor ons heeft gedaan. "
Groetjes Marvin Rutzerveld , Graafschap college, sport en beweging coordinator".


Tristan Punte, Gaetan Punten en Marvin Rutzerveld

Deel dit nieuwsbericht via