Jong in Bronckhorst en wil je ontsnappen?

28 december 2020
door Hannie Zweverink

Verenigingen en gemeente bieden je GRATIS online escape room aan in kerstvakantie.

Met de kerstvakantie voor de boeg en de nieuwe lockdown maatregelen lijkt het een saaie tijd te worden voor veel jongeren. Maar niet in Bronckhorst! Samen met de verenigingen in de gemeente bieden we jongeren in de leeftijd van 16 tot 28 jaar een GRATIS positief lichtpuntje en moment van ontsnapping met een coronaproof ESCAPE ROOM die je met vrienden kunt spelen! Dat wil je niet missen! Je kunt de escape room doen tussen 24 december en 3 januari.

De online escape room - Marias Villa -  is veilig en een superleuke sociale happening. Marias Villa wordt gespeeld in online teamverband, dus op afstand van elkaar. Als team los je aan de hand van uitdagende puzzels een eeuwenoud mysterie op. Natuurlijk had je liever gezellig bij elkaar gezeten, maar doordat je online in verbinding staat, lijkt het toch of je samen bent. We hopen je hiermee een leuke avond te bieden. Je kunt het spelen met 2 tot 8 personen. Je mag 2 mensen thuis uitnodigen, maar je kunt het spel dus ook met een grotere vriendengroep spelen en de rest dan online ontmoeten. Daarbij deel je je scherm en speel je samen om te ontsnappen. 

Hoe kan je spelen?
Bekijk de trailer op mariasvilla.nl. Is deze online escape room iets voor jou? Ben je tussen de 16 en 28 jaar dan kun je naar
https://www.mariasvilla.nl/bronckhorst gaan en meedoen. Ben er snel bij, want er geldt een maximaal aantal deelnemers. We wensen je veel plezier!   

Deel dit nieuwsbericht via