Pannaveld, een verloren en een gewonnen punt

1 april 2019
door Bertus Menkveld

Pannaveld, een verloren en een gewonnen punt

Afgelopen zaterdag is het Pannaveld in gebruik genomen door de jeugd van Pax. Ook de zondag werd er volop gevoetbald op dit mooie veld. Bij het verlaten van het sportpark rond 17:00 uur werd er nog steeds gespeeld. Mooi om te zien!
De  feestelijke opening vindt 5 mei plaats. We zullen u op de hoogte houden hoe en in welke vorm dit zal plaatsvinden.

Dames 1 heeft na 1 week de koppositie al weer moeten afgeven. In Loil werd nipt verloren. Na het missen van diverse kansen door de dames uit Hengelo wist de thuisclub in de laatste minuut wel te scoren. Er zijn nog voldoende wedstrijden te spelen om de schade te herstellen. Succes de komende weken!

Pax-1 daarentegen wist in de slotminuut de niet meer verwachte gelijkmaker te maken. Het zag er heel lang naar uit dat de punten mee zouden gaan naar Groenlo. Hoe anders liep het af. Na een benutte strafschop besloot de scheidsrechter de wedstrijd af te fluiten.
Volgende week wacht de zware uitwedstrijd in Arnhem tegen koploper MASV.

De overige Pax-teams hebben dit weekend gestreden voor wat ze waard waren. Bij de senioren valt op dat de meeste punten in Hengelo bleven.

De Pax-leden zijn 50 jaar lang gewend geweest om de verrichtingen van de elftallen na te lezen in het clubblad. We werken eraan om met ingang van het nieuwe seizoen de teams de mogelijkheid te geven om weer een verslag te maken die dan op deze site kan worden geplaatst.
We wensen u allen een goede week en op naar het volgend (voetbal)weekend! 


Deel dit nieuwsbericht via