Pax 1 trainingskamp Benidorm 2022

13 januari 2022
door Hannie Zweverink

Pax 1 heeft genoten van een geweldig trainingskamp in Benidorm.

De dag begon vroeg vrijdag 07-01-2022. Om 03:30 vertrok pax 1 naar Eindhoven AirPort. Waar om 08:15 onze vlucht vertrok richting het zonnige Spanje.

Na een prima vlucht en een korte busrit kwam de selectie aan bij het uitstekende rio park hotel waar de lunch al klaar stond.

Na de lunch volgde de eerste training.

Onder geweldige weersomstandigheden en op een prima veld werd er heerlijk scherp getraind. Moe en voldaan zaten de boys aan het diner, met daarna ruimte voor ontspanning.

De zaterdag begon al vroeg met het ontbijt om 09:00. Vlak daarna met een busje richting de volgende activiteit. Een paddel en tennis toernooi. 

Na de lunch volgde er een voetvolley toernooi op het strand. Met aansluitend een evaluatiemoment van de eerste seizoenshelft.

Zondags was het matchday en zat iedereen zoals elke dag om 09:00 aan het ontbijt. Na een mooie ochtendwandeling naar en door het oude gedeelte van Benidorm was het alweer tijd voor de lunch en aansluitend het vertrek richting voetbalveld voor de wedstrijd tegen Victoria 04.

Na een vroege 1-0 voorsprong van Roy (kopbal) was het moeilijk doorkomen tegen een verdedigend ingestelde tegenstander. 

Toch was het Jesse Bulten die na een goed lopende aanval de 2-0 binnen schoot.

Toch kwam vlak voor rust Victoria terug op 2-1. 

Na rust speelde Pax mede door het vele wisselen slordig en gaf meer ruimte weg achterin. Ondanks het matige spel was het Daan die na een goede voorzet de 3-1 binnenschoot. 

Na een fantastische vrije trap en een inschattingsfout achterin bij Pax stond er toch een 3-3 eindstand op het scorebord. 

Al met al een redelijk gevoel overgehouden aan de wedstrijd. Maar vooral hebben de mannen weer genoten van het spelen van een echte wedstrijd.

Na het diner was er ruimte voor welverdiende rust en ontspanning.

Toch begon de maandag weer vroeg (09:00). Want na het ontbijt was het weer tijd voor de volgende en laatste training. 

Na de lunch nog even snel de zon in en om 16:45 vertrok het busje weer naar het vliegveld. Al met al kunnen we spreken van een geweldig trainingskamp. Naast het goed kunnen trainen en werken aan de teambuilding heeft iedereen genoten!

Klik voor een foto impressie

 

Wij willen onze sponsors enorm bedanken!

Want zonder jullie was dit natuurlijk niet mogelijk. 

Op naar een hopelijk snelle hervatting van de competitie. Wij zijn er klaar voor.

 

Pax 1

Deel dit nieuwsbericht via