Pax-dag: mooie afsluiting van een bizar seizoen

12 juli 2021
door Bertus Menkveld

Door de corona pandemie beleefden we misschien wel het meest vreemde seizoen in onze clubgeschiedenis. Gelukkig konden we zaterdag genieten van het voetbalspel en de gezelligheid met elkaar!

Het was al vroeg gezellig druk met de jongste voetballertjes op ons sportpark 't  Elderink. Onder een lekker zonnetje vermaakte de jeugd zich met een individueel 4 tegen 4 toernooi. Na afloop was er voor iedereen een bal om mee te nemen en een lekker ijsje om af te koelen. En de kinderen die nog wat energie over hadden vermaakten zich op het luchtkussen. 

 

Zo ging het de hele dag door met de oudere pupillen en in de middag de junioren. Om 16.00 uur druppelden de eerste senioren binnen want een uurtje later startte het 7 tegen 7 toernooi met maar liefst 10 teams. In twee poules werd gestreden om de eerste plaats. Ondertussen bakte Willem van den Akker de hamburgers en de worstjes bruin. Na de wedstrijden kwamen de kratjes Grolsch op tafel en bleef het nog lang gezellig. 

 

Met deze geslaagde dag zetten we een punt achter het seizoen 2020-2021. Volgende week donderdag starten Pax 1 en 2 met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. We hopen jullie allemaal weer te zien op het Quick toernooi op 20, 21 en 22 augustus. Blijf gezond, geniet van de vakantie en tot ziens bij Pax!

 
Gerard Reezigt

Deel dit nieuwsbericht via