Reunie wint Quick toernooi, Pax is Keijenburgse Boys de baas

23 augustus 2020
door Bertus Menkveld

Reunie wint Quick toernooi, Pax is Keijenburgse Boys de baas

Vandaag stonden er nog twee wedstrijden op het programma van het Quick toernooi. Op sportpark 't Elderink namen Reunie en Ruurlo en Pax en Keijenburgse Boys het tegen elkaar op.

 

De toernooiwinnaar zou komen uit de wedstrijd Reunie - Ruurlo omdat beide teams hun eerste wedstrijd hadden gewonnen. De strijd om de wisselbeker werd met 2-1 gewonnen door Reunie door doelpunten van Mark van Donkelaar en Jorn Geerligs. Vanaf deze plek feliciteren we Reunie van harte met de toernooiwinst!

 

Een uurtje later stond met de derby Pax - Keijenburgse Boys nog een mooi affiche gepland. De eerste helft was overduidelijk voor de Boys maar zij verzuimden dit in de stand tot uitdrukking te brengen. In de tweede helft was Pax de baas op het veld en dat resulteerde in dit geval wel in doelpunten: Rob Arends (2x), Jurre Lassche en Seije Elburg zorgden voor een 4-0 overwinning. 

 

Direct na afloop was er een flinke plensbui maar uiteraard reikte voorzitter Ben Groot Roessink wel de hoofdprijs uit aan Reunie waarna het tijd was voor de derde helft. En uiteraard bleef het nog lang gezellig in Hengelo Gelderland!

 


Deel dit nieuwsbericht via