Samenwerking Pax & Janssen van Dijke Fysiotherapeuten

31 augustus 2020
door Bertus Menkveld

Samenwerking Pax & Janssen Van Dijke Fysiotherapeuten

Janssen Van Dijke Fysiotherapeuten, met locaties in Hengelo en Zelhem, neemt de verzorging van Pax 1 op zich. Dankzij deze samenwerking beschikt Pax over een zeer kundige ondersteuning op het gebied van blessurepreventie.

 

Op dinsdag- en donderdagavond is er een fysiotherapeut van Janssen Van Dijke aanwezig tussen 18.45 en 19.45 uur. De fysio's zijn tevens beschikbaar voor jeugdleden die te maken hebben met een blessure. Meld je dan om 18.45 uur bij de verzorgingsruimte (naast de deur van de kantine). Overleg dit altijd met je eigen trainer zodat hij op de hoogte is en met jou ook kan beoordelen dat het gewenst is dat je je bij de fysio meldt. De fysio kan een goede diagnose stellen en je adviseren over de gewenste vervolgstappen. In verband met de corona maatregelen kan het zijn dat je even geduld moet hebben voordat je geholpen wordt.

 

Alle leden kunnen ook gebruik maken van het gratis inloopspreekuur bij Janssen Van Dijke op maandagavond van 19.00 uur tot 19.30 uur. Stel je vraag over de klacht die je hebt en je ontvangt een deskundig advies van een van de fysiotherapeuten. Indien nodig wordt een vervolgafspraak ingepland voor de behandeling van je klacht. Het inloopspreekuur is bij Janssen van Dijke Fysiotherapeuten aan de Ambachtsweg 16 in Zelhem.

 

Pax is zeer content met de samenwerking met Jansen Van Dijke en wenst de betrokken fysio's veel succes!

 

Deel dit nieuwsbericht via