speciale actie van onze hoofdsponsor de Bos Makelaardij

21 mei 2020
door Bertus Menkveld

Speciale actie van Hoofdsponsor de Bos Makelaardij in samenwerking met PaxPolis.NL

Geacht Pax-lid, ouder(s), verzorger(s) van,

 

Het zijn lastige tijden voor ons allemaal. Prive, werk, sociale contacten noem maar op.

Gelukkig loopt voor de meeste mensen het inkomen door, voor anderen is er misschien een tegemoetkoming in verlies van inkomen.

Pax heeft natuurlijk ook met een inkomensdaling te maken, gemis aan kantine omzet, verminderde sponsoring, etc. terwijl de meeste vaste lasten gewoon doorlopen.

Daarom zijn wij erg blij met het initiatief van onze hoofdsponsor De Bos Makelaardij en Hypotheken. Zoals u weet zijn zij ook de partij van PaxPolis.nl *

Om voor onze club extra inkomen te genereren heeft De Bos een speciale actie opgezet die u en onze club direct geld kan opleveren en u daarnaast u ook nog een flinke besparing kan geven.

Het blijkt dat een groot deel van de mensen nog een hypotheek heeft met rentes boven de 3%. De Bos Makelaardij en Hypotheken kan u vrijblijvend een aanbieding doen om flink te besparen.

Rente op dit moment al vanaf voor bijvoorbeeld 10 jaar vast 1.09 % of 20 jaar vast 1.42%

Wanneer u met De Bos tot zaken komt ontvangt u van hen een mooie korting op het hypotheek adviestarief en Pax een nog mooier bedrag ter compensatie van de verminderde inkomsten.

Doe uzelf niet te kort en vraag in ieder geval een vrijblijvende hypotheekvergelijking aan.

Bel met 0575-516635 of mail naar info@debos.nl en vraag naar de Paxactie.

Samen helpen we Pax de crisis door.

Met vriendelijke (sport)groet,
Sponsorcommissie en  Bestuur V. en AV. Pax


Let op: deze actie loopt tot 1 augustus 2020 en is ook voor vaders, moeder, ooms, tantes, neefjes en nichtjes en buren. Kortom voor iedereen!

 

 

*PaxPolis.nl

 

Met uw eigen verzekeringen verzekert u Voetbalvereniging Pax van inkomsten.

Pax steunen en tegelijkertijd goed verzekerd zijn? Dat kan met de PaxPolis.nl, sinds 2013 een succesvolle samenwerking tussen de De Bos Makelaardij en Pax. De Bos Makelaardij uit Zutphen, ook voor hypotheken en verzekeringen, kwam met het idee van deze bijzondere vorm van sponsoring; voor iedere afgesloten verzekeringspolis gaat jaarlijks een bedrag naar de voetbalvereniging.


Betrokkenheid en voordeel.

Het afsluiten van een PaxPolis is eenvoudig. "Dat kan met behulp van ons als tussenpersoon en wij zorgen gratis voor de opzegging van de bestaande polissen", aldus Job de Bos.

De PaxPolis.nl betreft elke verzekering die mensen prive willen afsluiten, zoals een woonhuis-, inboedel-, aansprakelijkheids- en autoverzekering.
En het is hartstikke goedkoop, ook omdat er geen service- of behandelingskosten worden berekend zoals meestal bij andere tussenpersonen of de plaatselijke bank. Mensen vergelijken vaak alleen de premie en vergeten dan dat dit soort kosten ook moeten worden voldaan. PaxPolis.nl kent dat soort dingen niet en is daarom gewoon in 99 van de 100 gevallen goedkoper. Maar misschien nog belangrijker: je steunt je cluppie.

Sluit de bezitter van een PaxPolis ook nog een hypotheek via De Bos, of verkoopt men een woning, dan zal De Bos Makelaardij ook daar Pax van laten meeprofiteren. "Hiermee toon je betrokkenheid, je zorgt voor de club voor een continu bron van inkomsten en als lid profiteer je zelf van een aantrekkelijke korting."

Overigens kunnen ook niet-leden profiteren van PaxPolis.nl. PaxPolis.nl is er dus voor iedereen: De leden van Pax, maar ook ouders, broers zussen, opa's en oma 's, noem maar op. En Pax wordt er beter van!
Deel dit nieuwsbericht via