Spontane steun voor onze club!

4 mei 2020
door Bertus Menkveld

Spontane steun voor onze club!

De corona crisis kent veel nadelen voor Pax en de leden. Maar, om met de woorden van een bekende voetballer te spreken, "elk nadeel heeft zijn voordeel".

"Voordelen" is in dit geval misschien wat te enthousiast omschreven, maar we zien door de crisis spontaan initiatieven ontstaan die de vereniging helpen om door de crisis te komen.

Het is mooi om te zien dat verenigingen diep geworteld zijn in het sociale leven in ons dorp en dat dit leidt tot steun, soms  uit onverwachte hoek, om de vereniging in financiele of materieele zin te ondersteunen.

Het Cooperatief Fonds van de Rabobank bood verenigingen die bankieren bij de Rabo de mogelijkheid een beroep te doen op dit fonds voor een financiele compensatie. We hebben een aanvraag ingediend en deze is gedeeltelijk gehonoreerd.  We zijn blij met dit gebaar vanuit dit fonds.

Spontaan organiseerden de spelers van Pax 4 een inzamelingsactie om de pijn het wegvallen van kantineinkomsten een beetje te verzachten. Hieruit blijkt hoeveel belang leden hechten aan het behoud van hun club. SUPER!

Nadat bleek dat onder strenge voorwaarden de trainingen voor de jeugd mochten worden hervat, bleek dat het noodzakelijk was om een hygienezuil buiten bij de toegang tot het veld te hebben staan. Deze staat er inmiddels en is gratis beschikbaar gesteld door Rein Baarsma van Decowash B.V. te Doetincherm. Rein Baarsma is lid van onze club.

Namens het bestuur allemaal hartelijk dank voor deze ondersteuning.


 


Deel dit nieuwsbericht via