Vacature trainer-coach Pax-2

11 mei 2020
door Bertus Menkveld

Vacature trainer-coach Pax-2

Pax 2 zoekt trainer seizoen 2020-2021

 

 

V en AV Pax is op zoek naar een nieuwe trainer-coach voor het tweede elftal. De selectie van Pax 2 bestaat uit 16 spelers en speelt in de reserve 2e klasse.

 

Wij zoeken een gedreven en ambitieuze trainer (bij voorkeur een diploma UEFA TC3) die oog heeft voor de cultuur van de vereniging en kan omgaan met een jonge spelersgroep. Vanuit een duidelijke voetbaltechnische visie geef je leiding aan de trainingen (dinsdag- en donderdagavond) en begeleid je de wedstrijden op de zondag. Resultaat is ondergeschikt aan de ontwikkeling van de nog jonge spelers en je bent bereid om jeugdspelers in te passen. Je bent in staat duidelijk te communiceren, zowel naar de spelersgroep als met de elftalbegeleiding en de trainers van Pax 1 en 019-1.

 

Als V en AV Pax bieden we jou een mooie trainersplek aan in onze vereniging. Een vereniging met goede faciliteiten in het hart van de Achterhoek en met alleen maar natuurgrasvelden. De vergoeding is marktconform.

 

Ben jij de trainer die onze een jonge en enthousiaste groep kan motiveren en ontwikkelen naar een hoger niveau, neem dan contact op met Gerard Reezigt, bestuurslid technische zaken (06-42227580) of gerard.reezigt@gmail.com 

 


Deel dit nieuwsbericht via