Vacature trainer Pax 2 seizoen 2021-2022

10 mei 2021
door Bertus Menkveld

Pax 2 zoekt trainer seizoen 2021-2022

V en AV Pax is op zoek naar een nieuwe trainer-coach voor het tweede elftal, dat speelt in de reserve 2e klasse. Dit elftal bestaat komend seizoen uit een mooie mix van ervaren oud eerste elftal spelers en jonge talenten.

 

Wij zoeken een gedreven en ambitieuze trainer (bij voorkeur een diploma UEFA TC3) die oog heeft voor de cultuur van de vereniging en - samen met de ervaren spelers - de jonge talenten wil ontwikkelen naar een hoger niveau. Vanuit een duidelijke voetbaltechnische visie geef je leiding aan de trainingen (dinsdag- en donderdagavond) en begeleid je de wedstrijden op de zondag. Resultaat is ondergeschikt aan de ontwikkeling van de jonge talenten. Je bent in staat duidelijk te communiceren, zowel naar de spelersgroep als met de elftalbegeleiding en de trainers van Pax 1 en 019-1.

 

Als V en AV Pax bieden we jou een mooie trainersplek aan in onze vereniging. Een vereniging met goede faciliteiten in het hart van de Achterhoek en met alleen maar natuurgrasvelden. De vergoeding is marktconform.

 

Ben jij de trainer die onze enthousiaste groep van ervaren spelers en jonge talenten kan motiveren en ontwikkelen naar een hoger niveau, neem dan contact op met Gerard Reezigt, bestuurslid technische zaken (06-42227580 of gerard.reezigt@gmail.com).  

Deel dit nieuwsbericht via