Vacature verzorg(st)er - fysiotherapeut i.o.

11 mei 2020
door Bertus Menkveld

V en AV Pax uit Hengelo Gelderland zoekt verzorg(st)er!

Het eerste elftal van Pax, spelend in de 3e klasse zondag, zoekt voor komend seizoen een verzorg(st)er / fysiotherapeut i.o.!


Als verzorg(st)er maak je onderdeel uit van de begeleidingsstaf van het eerste elftal. Je richt je op de trainingsavonden (dinsdag en donderdag) en wedstrijdendagen in eerste instantie op de verzorging van de spelers (tapen en massage). Daarnaast werk je nauw samen met de hoofdtrainer om blessures te voorkomen en coordineer je de begeleiding van geblesseerde spelers. Pax heeft hieromtrent vaste afspraken met de lokale sportschool en een fysiotherapeut. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor de inkoop van het verzorgingsmateriaal.


Heb je affiniteit met voetbal of sport in het algemeen en vind je het leuk om een enthousiaste groep gemotiveerde spelers te ondersteunen, dan zijn we op zoek naar jou! Een vrijwilligersvergoeding is bespreekbaar. Geinteresseerd? Neem dan contact op met Gerard Reezigt, bestuurslid technische zaken (06-42227580)  of gerard.reezigt@gmail.com

       
Deel dit nieuwsbericht via