Verslag van de Oranje Coca-Cola Takeover en Pax MO17

24 april 2021
door Hannie Zweverink

Op 3 november 2020 kreeg ik een DM op insta van Ons Oranje, Ik had de coca cola take over gewonnen. Het overviel me, ik was helemaal vergeten dat ik daaraan had meegedaan.

Door de organisatie werd ik meegenomen in het plan om mijn team de mo17-1 te verrassen. Voor deze verrassing hadden ze gegevens nodig van mijn teamgenoten en toestemming van het bestuur van PAX om op het terrein te komen filmen en gebruik te maken van de kantine. Een week nadat alles geregeld was, werden de corona regels strenger en ging het hele plan niet meer door. 

Coca cola heeft begin dit jaar contact opgenomen met mijn trainster Vera en zij heeft de ouders ingelicht over de verrassing en wat de bedoeling was. 24 maart 2021 moesten wij in ons wedstrijd tenue naar de training komen, iedereen was helemaal zenuwachtig wat er ging gebeuren. Vera vertelde ons dat er iemand foto's kwam maken en dat we daarvoor in tenue moesten komen. Toen we eenmaal aan het trainen waren, werden we overvallen door Rocky Hehakaija de winnares van Wie is de mol 2021 en een bekende straatvoetbalster. Ze kwam met een hele cameraploeg en iedereen was helemaal verbaasd. Rocky vertelde ons dat we een dansje moesten gaan doen, de coca cola shuffel. Met het hele team kregen we een blikje cola en moesten we gaan dansen. Als we de dans goed gedaan hadden kregen we een prijs. Na paar keer het dansje overnieuw doen, hadden we het gehaald. We werden meegenomen naar het pannaveldje en daar stond een verrassing op ons te wachten. We kregen een doos en die mochten we pas 27 maart open maken.

 Op 27 maart 2021 was de wedstrijd Nederland-Letland. Voorafgaand aan de wedstijd kregen wij een link en zaten we in een zoom meeting met het hele team en Rocky. Eerst toen mochten we eindelijk de doos openmaken en daar zaten super leuke spullen in: een Nederlands elftal tenue, een mondkapje, bidon en nog veel meer andere leuke dingen. Iedereen deed haar Nederlands elftal shirt aan met achternaam achterop. Daarnaast kregen we ook nog een bordje waar we een leuke boodschap voor de spelers op mochten schrijven en die gingen we later nog gebruiken. Toen dat klaar was moesten we ff wachten en stonden we in de spelers tunnel in de JohanCruijfArena. Iedereen liet haar bordje zien met tekst en de spelers konden die zien als ze door de spelers tunnel liepen. Spelers o.a.  Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Steven Berghuis zwaaiden naar ons. De eerste keer dat ze langs liepen was met de warming up en later toen ze het veld op liepen ook. Toen de wedstrijd begon werd de zoom meeting beeindigd en kon iedereen de wedstrijd gaan bekijken. De wedstrijd eindigde in 2-0 met de goals van Steven Berghuis en Luuk de Jong. Het waren 2 super leuke dagen en ik heb er zeker van genoten.

Hier nogmaals de link naar de film die van dit evenement is gemaakt: https://youtu.be/yZSJjKhZfXc

 Anouk Hulshof 

Deel dit nieuwsbericht via