Volop genieten bij het Quick toernooi

22 augustus 2021
door Hannie Zweverink

Vrijdag was het dan zover, de officiele start van het seizoen 2021-2022.

De spelers stonden te trappelen en ook het publiek was uitgelaten. Eindelijk weer eens heerlijk langs de lijn! Na alle corona perikelen konden we daar met elkaar extra van genieten. 

 

De wedstrijd Ruurlo - Keijenburgse Boys begon nog in het voordeel van Ruurlo maar daarna zetten de boys de wedstrijd naar hun hand: 1-5! De andere wedstrijd Vorden - Pax verliep minder sensationeel maar niet minder interessant. De Vordenaren kwam al snel op een 1-0 voorsprong maar Pax herstelde zich goed en scoorde in de 2e helft de 1-1 door de pas 16-jarige Daan van Bentum! Een prachtig moment voor dit jonge talent. 

 

Na afloop was het buiten aan de houten tafels en met de leuke verlichting heerlijk napraten en bleef het tot twaalf uur nog heel gezellig. 

 

Zaterdag was het al weer vroeg de beurt aan de jeugd. De dag begon wat mistig maar al snel nam de zon het over en beleefden we een prachtige dag vol voetbalplezier! In de categorien 011, 013, 015 en 017 werd gestreden om de hoogste plaats en dat leverde de volgende  winnaars op: Ruurlo (011), Pax (013), Vorden (015) en Vorden (017). 

 

Zondag sluiten we het Quick toernooi af met de wedstrijden Ruurlo - Vorden (13.00 uur) en natuurlijk de kraker Pax tegen Keijenburgse Boys (14.00 uur). Dat belooft weer genoeg spektakel dus wees welkom op sportpark t Elderink!

Deel dit nieuwsbericht via