Voor de Pax-jeugd

21 maart 2020
door Bertus Menkveld

Met de VTON Play app jezelf uitdagen in de voetballoze weken; verveel je niet, verbeter je!

Het coronavirus doet wat met ons allemaal. De kinderen zijn thuis en kunnen niet in groepsverband sporten. Om toch te blijven leren en bewegen hebben we de VTON Challenge ontwikkeld. Verveel je niet, verbeter je skills!

Hoe werkt het?

Iedere dag staat er een nieuwe challenge klaar. Oefen deze challenge, maak er een filmpje van en deel via Instagram, Tik-Tok en/of Facebook. (Tag VTON) Natuurlijk doe je dan ook meteen mee voor de dagprijzen, weekprijzen en hoofdprijs! Download de VTON Play app gratis in de store en begin met trainen.

Na het downloaden van de app voer je de gevraagde gegevens in, en zoek club VTON Challenge kies daarna een van de 3 leeftijdscategorieen die bij jou past. Probeer het zo goed mogelijk na te doen en film het. Snel delen, VTON taggen en leren van anderen. Daarnaast hebben we ook nog een super Challenge, waar je hele vreemde, maar leuke opdrachten krijgt.

Wij zijn VTON.

En wij hebben een missie: kinderen met meer plezier te laten bewegen. We zagen dat het voor trainers tijdrovend en moeilijk is om elke week een training voor de jeugd te bedenken. Wij vinden dat elk kind recht heeft op een leuke en leerzame training. Daarom hebben wij een platform (app) ontwikkeld voor voetbalverenigingen. Daarin staan elke week leuke en leerzame trainingen voor de jeugd. Momenteel werken ruim 250 verenigingen met VTON, waaronder de vereniging van jullie kind.

Bij het eerste gebruik maak je een account aan en selecteer je de vereniging en team van jullie kind. Dit account is noodzakelijk om hem/haar aan de juiste vereniging te kunnen koppelen. Je kunt daarna de app meteen al gebruiken. Je ziet dan een paar voorbeeldoefeningen. Zodra de trainer/leider je aanmelding heeft goedgekeurd verschijnt in de app de oefenstof die hoort bij de training van jullie kind!

In het filmpje www.vton.nl/Playapp/  zie je precies wat je moet doen, mocht je er niet uitkomen.

Deel dit nieuwsbericht via