Vrijwilligers Bedankt!

28 juni 2020
door Bertus Menkveld

Vrijwilligers bedankt!

Het seizoen 2019-2020 zullen we niet snel vergeten. Een seizoen dat we helaas door het Corona virus niet konden uitspelen en waarin we ook geen seizoen afsluitingen mochten organiseren. Niet met de spelers maar ook niet met alle VRIJWILLIGERS.

Hel erg spijtig, want de vrijwilligers, een grote groep mensen, zijn voor onze vereniging van groot belang. Zonder vrijwilligers kunnen we als club niet bestaan.

Alle vrijwilligers: leiders, coaches, grensrechters, scheidsrechters, commissieleden, barmedewerkers, horecamensen, onderhoud- en schoonmaakploeg, de veldploeg, redactie Pax & Zo, club van 50 en alle overige niet genoemde vrijwilligers, jullie zijn voor ons GOUD waard!

Jammer dat onze vrijwilligersmiddag / avond op 14 april niet door kon gaan. Dat is jaarlijks het moment dat je ziet hoeveel mensen er actief zijn voor onze club. En een moment om de waardering voor al het werk wat wordt gedaan uit te spreken. Het zijn meer dan 150 mensen, die zich vaak wekelijks, belangeloos inzetten om "hun club" te steunen.

Volgend seizoen hopen we weer op jullie te mogen rekenen. En zeker zullen we dan ook de vrijwilligersmiddag/avond in ere herstellen. Mochten jullie nog mensen kennen die tijd beschikbaar hebben en zich ook in willen zetten voor Pax, stuur even een mail naar info@paxhengelo.nl en wij ontvangen ze met open armen.

Voor nu, nogmaals dank en een fijne zomer gewenst!

Bestuur Pax


Deel dit nieuwsbericht via