Vrouwen 1 zoekt trainer

3 juni 2021
door Bertus Menkveld

Pax Vrouwen 1 zoekt trainer (m/v) seizoen 2021-2022

V en AV Pax is op zoek naar een nieuwe trainer-coach voor het eerste Vrouwen elftal, dat speelt in de 3 e klasse. Het elftal bestaat uit enkele ervaren speelsters maar ook uit veel jonge talentvolle speelsters. Bij het afbreken van de competitie stond Vrouwen 1 bovenaan de ranglijst.
Wij zoeken een gedreven trainer (bij voorkeur een diploma UEFA TC3) die oog heeft voor de cultuur van de vereniging en het team naar een hoger niveau wil ontwikkelen. Vanuit een duidelijke voetbaltechnische visie geef je leiding aan de trainingen (dinsdag- en donderdagavond) en begeleid je de wedstrijden op de zondag. Je bent in staat duidelijk te communiceren, zowel naar de spelersgroep als met de elftalbegeleiding.
Komend seizoen beschikt Pax ook over een Vrouwen 2 elftal met veel jonge speelsters.
Als V en AV Pax bieden we jou een mooie trainersplek aan in onze vereniging. Een vereniging met goede faciliteiten in het hart van de Achterhoek en met alleen maar natuurgrasvelden. De vergoeding is marktconform.
Ben jij de trainer die ons vlaggenschip van de vrouwen afdeling kan motiveren en ontwikkelen naar een hoger niveau, neem dan contact op met Gerard Reezigt, bestuurslid technische zaken (06-42227580 of
gerard.reezigt@gmail.com).


Deel dit nieuwsbericht via