Zomertijd, Klok 1 uur Vooruit

29 maart 2019
door Bertus Menkveld

Zomertijd, Klok 1 uur Vooruit!

Beste sportvrienden, dit weekend gaat de zomertijd weer in.  In de nacht van zaterdag naar de zondag gaat de klok een uur vooruit. Je kunt dus iets minder van een nachtrust genieten. Moet je al vroeg op om de voetballen maar je bent nog niet helemaal wakker, steek dan je slaperige hoofd even onder de koude kraan. Gegarandeerd dat  het helpt. Zet zaterdagavond je tas alvast klaar en zet je fiets zo in de schuur of garage dat je meteen weg kunt sprinten.

Dit weekend staat er een inhaalprogramma op de agenda. Vooral zondag is het spitsuur op het Elderink.  Van de 10 wedstrijden die Pax teams moeten spelen worden er 8 wedstrijden "thuis" afgewerkt.
Pax-1 treed  aan tegen de Sv. Grol. Een tegenstander waar al heel vaak tegen werd gestreden. Het waren altijd boeiende ontmoetingen, waar immer de sportiviteit de boventoon voerde, tussen deze 2 clubs. Wedstrijden die voor Pax met wisselende resultaten werden afgesloten.
Alle Pax teams veel succes dit weekend!

Het seizoen is nog niet afgelopen of het seizoen 2019-2020 verschijnt al aan de horizon.
De KNVB heeft besloten om het schema van dit seizoen ook voor het komende seizoen te handhaven. Dit betekent dat de bekerwedstrijden worden gespeeld op:
1e ronde         31 augustus en 1 september 2019
2e ronde         7 en 8 september 2019
3e ronde         14 en 15 september 2019
De 1e competitiewedstrijd voor de A en B categorie: 21 en 22 september 2019


 


 
 


Deel dit nieuwsbericht via